Latest Updates

Kelebihan RM 2

Ini satu informasi untuk orang yang  pakai telefon Bimbit 1G or 2G mahupon 3G" Dengan menggunakan wang kertas dua  ringgit sahaja anda boleh  mendapatkan "full bar" untuk h/phone  anda walaupun di mana anda berada. Ini  kerana wang kertas RM2 mempunyai satu
elemen utk "boost up" h/ phone bar untuk line 013, 016, 019, 012, 017 dan  banyak lagi.

Caranya:

Step 1 : Offkan h/phone.

Step 2 : Lipatkan dan selitkan wang
kertas RM2 yang telah dilipat menjadi
sama size dengan bateri h/phone anda.

Step 3 : Onkan h/phone anda dan
periksa bar pada h/phone anda.

Step 4 : Semasa h/phone anda on,
pastikan ID. 10T tertera pada display
h/phone anda.

Step 5 : Your h/phone now will display
full bar network coverage wherever u
are.
 Important Note :- Sekiranya ID.10T  tidak tertera pada display h/phone  anda, sila periksa sebuah satellite yg  besar di belakang wang kertas RM2  tersebut samada satellite tersebut  berfungsi dengan baik atau tidak. Sekiranya masih tidak berjaya, sila ketuk2 sikit h/phone anda dengan duit  RM2 tu sekali. Sila periksa samada  tengkolok Agong terjatuh yang mungkin  menyebabkan bar h/phone anda tidak
berubah. haaa..haaa .. Artikel ni, entah mana sumbernya aku pon tak taulah, pasal ada orang foward  emai kat aku ..!!
Terkena jugak la kita ekk??

1 Response to " Kelebihan RM 2 "

Apesal Widget

Link Exchange

Rakan Blogger