Friday, June 10, 2011

Kelebihan RM 2

Ini satu informasi untuk orang yang  pakai telefon Bimbit 1G or 2G mahupon 3G" Dengan menggunakan wang kertas dua  ringgit sahaja anda boleh  mendapatkan "full bar" untuk h/phone  anda walaupun di mana anda berada. Ini  kerana wang kertas RM2 mempunyai satu
elemen utk "boost up" h/ phone bar untuk line 013, 016, 019, 012, 017 dan  banyak lagi.

Caranya:

Step 1 : Offkan h/phone.

Step 2 : Lipatkan dan selitkan wang
kertas RM2 yang telah dilipat menjadi
sama size dengan bateri h/phone anda.

Step 3 : Onkan h/phone anda dan
periksa bar pada h/phone anda.

Step 4 : Semasa h/phone anda on,
pastikan ID. 10T tertera pada display
h/phone anda.

Step 5 : Your h/phone now will display
full bar network coverage wherever u
are.
 Important Note :- Sekiranya ID.10T  tidak tertera pada display h/phone  anda, sila periksa sebuah satellite yg  besar di belakang wang kertas RM2  tersebut samada satellite tersebut  berfungsi dengan baik atau tidak. Sekiranya masih tidak berjaya, sila ketuk2 sikit h/phone anda dengan duit  RM2 tu sekali. Sila periksa samada  tengkolok Agong terjatuh yang mungkin  menyebabkan bar h/phone anda tidak
berubah. haaa..haaa .. Artikel ni, entah mana sumbernya aku pon tak taulah, pasal ada orang foward  emai kat aku ..!!
Terkena jugak la kita ekk??

1 comments:

Pengunjung

Total Pageviews

Rakan Blogger

Blog Archive

Apesal Widget

Link Exchange

backlinks exchange gratis indonesia

Labels

10 Tabiat Rosakkan Otak (1) abang (1) adik (1) Allah (1) alor gajah (1) anak (1) ancasa (1) angry birds (1) arab saudi (1) astro (1) badarudin (1) Bersih 3.0 (1) Bersih 3.0 LIVE : Dataran Merdeka (1) biri-- biri (1) Bob Kuman (1) buku reks (1) cegah (1) Dataran Merdeka (1) demokrasi (1) doa (1) Ducati Monster 795 (1) Duit Kertas Baru Malaysia 2012 (1) emas (1) eraser (1) filipina (1) Final Piala Malaysia (1) flash drive (1) Gaji Naik kerajaan (1) galaxy tab 10.1 (1) gen cacing (1) guru (1) guru penyayang (1) hacker (1) Harakah (1) Himpunan Bersih 3.0-Duduk Bantah (1) Honda CR-Z (1) i-pad (1) ibrahim ali.perlimen (1) impian (1) insurans (1) International (1) Islam (2) Kaedah Pemindahan Gaji (1) kasih ibu (1) kedai satu malaysia (1) Kehilangan MH370 (2) kemaluan (1) kembara (1) Keylogger (1) kolej matrikulasi melaka (1) kompleks sejarah pasir salak (1) kopi (1) Kumpulan Pelaksana (1) Kumpuulan Premier (1) kunyit (1) kutip sampah (1) lampu picit (1) lampu suluh (1) legoland malaysia (1) Liga Super (1) lindungi (1) Live STREAMMING TV (1) lobak (1) logo Google (1) Marco Simoncelli (1) Maxis (1) melaka merentas zaman (1) meletup (1) menangis (1) minyak enjin radiator dan air bateri (2) MUET (1) najis musang (1) nelayan (1) neraka (1) nyawa (2) otak (1) parcel (1) Parlimen Malaysia (1) password (2) patuk (1) pemadam (1) pencil (1) pengorbanan (1) pensil (1) Piala Malaysia (2) PiaLa Sultan Ahmad Shah (1) Piala Sumbangsih (1) Preve (1) proton (1) PROTON Preve (2) prtal mygfl (1) Saintis China (1) sakit jantung (1) samsung (1) samsung galaxy tab (1) Saraan Baru Perkhidmatan Awam (1) Saraan Baru Perkhidmatan Awan (SBPA) (2) Saraan Baru Perkhidmatan Awan (SBPA) - ‘Exit Policy’ (1) SBPA (1) SEA Games 1969 (1) sejarah (1) sekolah (1) Siamang jantan gigit dua budak (1) Sifir Gaji Baru Saraan Baru Perkhidmatan Awam (1) Sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam (1) SKMM (1) Skuad Bola Sepak Negeri Sembilan 2012 (1) SSM (1) syima (1) Syurga (1) tablet (1) tablets (1) team bolasepak malaysia (1) telefon (1) telefon bimbit (1) telur (1) tidurr (2) Tok Guru (1) Tragedi MH370 (1) ubat lampu (1) ular (1) ulat (1) usb drive (1) wanita (2) wanita menangis (1) Zoo Melaka (1)